Werving en selectie door een gespecialiseerd selectiebureauAdviesbureau Dreessen behoort tot de top-tien van de 400 selectiebureaus in België.


Adviesbureau Dreessen heeft gekozen voor specialisatie: werving en selectie van technisch-commercieel personeel.

Selectiebureau technisch-commercieel personeel

Bedrijven in België en Nederland, waaronder heel wat verkoop- en servicekantoren van internationale, industriële ondernemingen, vertrouwen ons de aanwervingen toe voor hun commercieel en technisch-commercieel personeel. Onze expertise op de terreinen psychologie – sales – techniek, zijn de sleutelcriteria voor onze klanten.Als gespecialiseerd selectiebureau voor technisch-commerciële profielen verzorgen wij de volgende opdrachten:

 • Recrutering / werving / selectie op basis van alle gangbare mediamiddelen: printadvertenties, de diverse recruteringswebsites en wervingsdatabases. Wij verzorgen uw procedures van a tot z: van profielbepaling t.e.m. contractadvies.
 • Onderzoek van eindkandidaten uit eigen wervings- en selectieprocedures van de klant.
 • Onderzoek van bedrijfsinterne kandidaten m.b.t. commerciële vaardigheden (verkooptechnieken,...) en doorgroeipotentieel.
 • Eigen ontwikkeld asessmentcenter voor technisch-commerciële functies en salesmanagementfuncties.
 • Media-advies en advertenties opstellen voor procedures die de klant verder zelf uitvoert.
 • Samengevat: Selectiebureau Dreessen biedt u volledige procedures, deelprocedures en alle relevant advies m.b.t. uw wervings- en selectieprocedures.

Cliënteel


Onze klanten zijn sales- en servicevestigingen van internationale, technisch gespecialiseerde ondernemingen én Belgische KMO’s actief in diverse technische sectoren.
Zij zijn actief als trendsetters in de volgende disciplines:
mechanica / elektro-mechanica / chemie / bouw / elektronica / medische elektronica / IT / transport... en alle projectmatige B2B-sales.

Hoe technisch-commercieel personeel vinden?


Onze methode is ontwikkeld voor het werven en selecteren in technisch-commerciële B2B-omgevingen. Dankzij onze technische en industriële ervaring, onderzoeken wij de vaardigheden om technische eigenschappen te vertalen in klantgerichte argumenten.

Onze aanpak heeft een duidelijke “Adviesbureau Dreessen-meerwaarde,” zowel voor de opdrachtgever als voor de kandidaten. Honderden kandidaten formuleerden al de persoonlijke betrokkenheid en sectorkennis die zij tijdens onze selectie-aanpak ervaren hebben.
Tientallen opdrachtgevers drukten al in de Q*For-interviews hun sterke tevredenheid uit. Selectieprocedures die wij in volledige maatwerk-verantwoordelijkheid uitvoeren, duren vanaf advertentie t.e.m. de ondertekening van het contract ca. 6 weken.

Als professioneel selectiebureau passen wij echter geen “no cure no pay” formules toe. Wij garanderen resultaat dankzij kennis en persoonlijke betrokkenheid. Uw werving en selectie toevertrouwen aan Adviesbureau Dreessen? Wij zijn in de complexe technische markt uw vertrouwen waard!

Bent u op zoek naar medewerkers met technisch-commerciële profielen?


Contacteer ons vandaag nog.


BEDRIJFSGEGEVENS

Kantoren en selectiebureau

C. Marckxlaan 25
B - 2550 Kontich (Antwerpen)


Opleidingscentrum

Koningin Astridlaan 9
B - 2550 Kontich (Antwerpen)

Tel : 03/457 22 78
Fax : 03/457 90 40
E-mail : adviesbureau@dreessen.be


Maak gebruik van de KMO portefeuille en geniet 50% subsidie op alle opdrachten die u bij ons plaatst.

 •       ERKEND WERVINGS- EN SELECTIEBUREAU     
      VLAAMS GEWEST VG.365/B
    WAALS GEWEST W.R.S. 200
  BRUSSELS GEWEST B-AB05.012